Type and press Enter.

Deurali Heiloo

Deurali Heiloo

Indiaas Bhutanees en Nepalees Deurali Restaurant Heiloo een comfortabel en sfeervol interieur, eten van excellente kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs.
Locatie
Raadhuisweg 8,
1851 JA Heiloo
Openingstijden
Dinsdag t/m Zondag:
17:00 – 22:00
Telefonisch contact
Ons telefoonnummer:
072 785 2739
Internationale keuken
Indiaas en Nepalees

Namaste 🙏 welkom in Deurali restaurant Heiloo

Wij bieden een uitgebreide kaart met typisch Indiaas en Nepalees gerechten voor elk wat kip lamb vis en vegetarische menu’s, van mild tot pittig. Ook aan de kinderen is gedacht. Naast de typisch Indiase gerechten (Curry, grillgerechten uit de Tandoori en Nanbrood) zijn de invloeden van Nepal en ook het naastgelegen koninkrijk Bhutan, vanwege de speciale kruiden, te proeven. Om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen, kunt u ieder gerecht op eigen sterkte laten kruiden: mild, medium of scherp.

Vraag ons ook naar de complete verzorging van uw evenement, privé of voor uw werk. Ons team is berekend op het met de precisie van de klok leveren van heerlijke hapjes, drankjes en volledig verzorgde diners voor groepen van elke omvang. Wij kunnen u ook thuis en op het werk zelf van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan een feestje thuis of het verzorgen van catering op het werk. Ons restaurant is gevestigd in het centrum van Heiloo. Bezoek ons, neem een kijkje op onze website of bel ons even! Afhalen behoort ook tot de mogelijkheden.

In onze producten kunnen verschillende soorten allergieën aanwezig zijn. Heeft u een vraag over de samenstelling van een product? Vraag het dan aan een medewerker. Wij helpen u graag.